Hlavní obsah
Článek

Rok 2016 se stal pro mnoho našich celebrit rokem plným vášnivé lásky.

Snad nejvíc svou zamilovanost dávali najevo rybář a dobrodruh Jakub Vágner (42) a modelka Eliška Bučková (34). Vágner byl přitom koncem roku 2015 spojován s moderátorkou Lucií Borhyovou. Jednalo se však jen o maskovací manévr. Později už Jakub s Eliškou svou lásku netajili a naopak svou vzájemnou náklonnost pravidelně vystavovali na odiv.

Štěstí v lásce našel i expřítel Elišky Bučkové, milionářský synek Jakub Malina. Ten se zamiloval do manželky Romana Vojtka (51) Terezy (ta už s manželem dávno nežije), která do té doby jen přihlížela, jak otec jejich dvou dětí randí s muzikálovou kolegyní Petrou Vraspírovou. Na ocet však nakonec nezůstala ani ona a s Malinou se už ukazuje i ve společnosti.

Další zaláskovanou dámou je modelka Dominika Mesarošová (38), která randí s přítelem Petrem. Krátce po rozchodu s kolegou Michalem Janotkou si nového partnera našla i moderátorka Sandra Parmová. Chodí se sympaťákem Pavlem, jenž už má z předchozího vztahu desetiletou dceru.

Sama už není ani dcera herečky a zpěvačky Světlany Nálepkové (63) Josefína. Jejím vyvoleným je herec Ondřej Kavan, který už byl představen i mamince Světlaně a rozumí si i s Josefíniným téměř tříletým synem Michalem.

Hokejisté a modelky - tohle spojení šlo vždycky k sobě. A tak ani nikoho nepřekvapilo, když modelka Tereza Budková (33) začala randit s brankářem Ondřejem Pavelcem.

Veselo bylo také u slovenské moderátorky Adely Banášové (43), jež pro změnu lovila mezi svými kolegy a momentálně chodí s novým moderátorem a reportérem zpravodajství Viktorem Vinczem. Zamilované celebrity si prohlédněte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám