Hlavní obsah
Článek

Když jsme se dozvěděli, že se ski openingu v Jasné v Nízkých Tatrách bude účastnit moderátorka Adela Banášová (43), těšili jsme se, že stejně jako naše Agáta Prachařová předloni absolvuje i akci bikiny ski, při níž se svah na zahájení sezóny sjíždí v plavkách. Zklamala nás. A hned nadvakrát.

Nejen že se neukázala v bikinách, ale před kameru nám nepřivedla ani svého nového přítele, o jedenáct let mladšího kolegu Viktora Vincze. "No, přes bikiny bych si musela obléknout overal a hlavně bych ani nevlezla na lyže. Takže bych si netroufla na nic z toho," přiznala nám Adela, která není velká sportovkyně.

"Může to být super, ale já nelyžuji ani v bikinách, ani bez nich, jsem spíš procházkový typ. Kdysi jsem lyžovala, možná se k tomu vrátím. Ani nevím, proč jsem to začala vynechávat. Asi jsem dostala strach, že by se mi mohlo něco stát. A to jsem žádný úraz neměla. Ten strach nemá žádné racionální vysvětlení," dodala.

A není to jediná fobie, kterou má. Neužije si ani moc ve wellness. "Tam bikiny taky nenosím, z hygienických důvodů, chodím v prostěradle do sauny. A jacuzzi také nedávám, protože bůh ví, kdo tam seděl přede mnou. Nebaví mě tam ani sedět, když jste v horké vodě, trysky do vás pleskají, je to takový nepokojný nedobrovolný pohyb," svěřila.

V Jasné Adela opening nemoderovala, dorazila jen soukromě a byla ráda, že nemá žádné pracovní povinnosti. Těch má až nad hlavu a čeká ji i práce v Česku, kde bude v březnu uvádět Českého lva.

"Nabídka moderovat Českého lva mě jako slovenskou moderátorku potěšila a chvilku jsem nad tím i uvažovala, jestli je to v pořádku. A pak jsem si řekla, že to určitě v pořádku je, protože ceny zahrnují i řadu slovenských filmařů a herců, je to česko-slovenská platforma, když tam mohou být oceňováni i slovenští tvůrci. Jedna moderátorka se tam snese," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám