Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Adam Mišík (26) má v současné době napilno. Zkouší novou muzikálovou roli, dabuje, koncertuje a veškerý volný čas věnuje své nové lásce. Několik týdnů randí s Natálií Jiráskovou, dcerou modelky Ivy Kubelkové, se kterou se poprvé objevil na veřejnosti na koncertě Pocta Karlu Gottovi.

Vztah je v úplných začátcích. „Prožívám krásné období, jak v pracovním, tak v soukromém životě. Jsme spolu několik týdnů, je to mezi námi tedy dost čerstvé,“ svěřil se Super.cz Adam, který plánuje společně s novou láskou během prázdnin první dovolenou. „V létě budu koncertovat a taky trochu odpočívat. V srpnu už budou pokračovat zkoušky muzikálu,“ svěřil se zpěvák, který se poprvé objeví na muzikálových prknech.

„Musím říct, že jsem v posledních letech všechny nabídky na muzikál odmítal. Když jsem si ale přečetl scénář k muzikálu Okno mé lásky, tak jsem byl nadšený a roli jsem přijal. Zkoušení si užívám, sešla se tu moc dobrá parta a role Davida, kterou zkouším, je mi vlastně v některých pasážích i trochu blízká. Muzikálovou roli si zahraji vůbec poprvé,“ sdělil zpěvák, kterého jsme zastihli na zkoušce v Divadle Broadway, kde právě probíhalo měření pro výrobu kostýmů. „Petr Janda je generace mého táty, jsou kamarádi, takže k písním Olympicu mám už od dětství hodně blízko,“ dozvěděli jsme se od zpěváka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám