Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rámci výhry v soutěži krásy Miss Czech Republic získala brunetka z Českých Budějovic Denisa Spergerová (23) i roční pronájem pražského bytu zdarma. Konečně jsme si našli čas podívat se, jak kráska, které neodolal ani zpěvák Adam Mišík (26), žije. Denisa je momentálně single, takže si svoji atypickou garsonku s velkou terasou užívá sama.

"Z bytu jsem nadšená, přece jen dojíždět z Budějovic denně dvě hodiny tam a zpátky by bylo dost nepohodlné. Bude se mi z něj těžko odcházet. Mám tady všechno, co potřebuju. Navíc můžu využívat i wellness a fitko, které jsou v budově, jsou tady i obchody a mám svoje garážové stání. A když nechci jet autem, mám to kousek na metro," pochvaluje se krásná brunetka bydlení

Byt dostala k užívání už zařízený, doplnila ho pár drobnostmi, které ho zútulňují. "Jediná velká věc, kterou jsem si z domova přivezla, je pohodlné křeslo. Pak už je nějaké obrázky, svíčky a samozřejmě svoje oblečení a ložní prádlo. Mám sice ráda květiny, ale pořídila jsem si jen umělé. Teď jsem byla celý měsíc pryč na jazykových kurzech, takže by mi ty živé uschly," svěřila.

Na to, jak Denisa bydlí, v jaké posteli přespával Adam Mišík, i na to, jak jí o sekne v bikinách ve wellnessu, se můžete podívat v našem videu i v bohaté fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám