Hlavní obsah
Článek

O rozchodu Adama Mišíka (26) s krásnou přítelkyní Dianou Kratochvílovou (20) si v poslední době štěbetali už i vrabci na střeše. Teprve teď ale sám zpěvák přiznal, že už s vnadnou kráskou netvoří pár.

Adam s modelkou chodil tři roky a dlouho nic nenasvědčovalo tomu, že to mezi nimi neklape. Během poslední řady StarDance, kde zpěvák účinkoval, mu Diana fandila na přenosech a doprovázela ho také na afterparty. Ještě v prosinci pak dokonce plánovali i společné bydlení.

Teď je ale všechno jinak a Nový rok už Mišík oslavil single. „Vypadá to, že jsem si řekl 'Nový rok, nové začátky.' Utnout dlouholetý vztah jsem ale neplánoval. Konečně dostal můj song V Tobě ten správný kontext: 'Stojím tady sám, stojím tady sám, stojím tady sám'," potvrdil zpěvák zvěsti o rozchoduv rozhovoru pro přílohu Rodina DNES a rozpovídal se také o tom, že ke konci vztahu přispěl propastný rozdíl ve vzdělání.

Zatímco Diana se vedle modelingu věnuje studiu na vysoké škole, Adam nemá ani středoškolské vzdělání. „To jsem taky dostával pořádně sežrat. Jenže já prostě školu ke svému povolání nepotřebuju, i když i na tento obor školy jsou,“ dodal herec, který v minulosti navštěvoval pražskou konzervatoř, kterou však nedokončil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám