Hlavní obsah
Článek

Když do společnosti dorazili bok po boku Adam Mišík (26) a Anna Kadeřávková (26), začalo se mezi návštěvníky akce špitat, jestli ti dva spolu něco nemají.

My jsme nechtěli spekulovat a rovnou jsme se na jejich vztah zeptali. „Nechodíme spolu. Adam je můj nejlepší kamarád,” rozesmála se herečka, která s kolegou hrála v komedii Andílek na nervy, nebo si zahrála ve zpěvákově klipu k písni K.O. „Je fajn mít nejen na dobrých akcích vedle sebe někoho, kdo chápe, že nezvládám normální tempo, a komu když řeknu, že jsem unavená a chci jít domů, respektuje to a odcházíme,” odkazovala se hvězda seriálu Ulice na svou léčbu lymské boreliózy.

I přesto, že Anička prochází druhou fází léčby antibiotiky, na party internetového obchodu se dobře bavila. „Musím vždycky myslet dopředu, kdy si dát kapačku, jelikož trvá tři hodiny, abych stihla svůj pracovní program. A taky nemůžu pít alkohol a nic moc jíst, takže společensky jsem trošku ’out’, ale rychle jsem si zvykla,” mávla rukou herečka, která dodržuje speciální dietu.

Kadeřávková se snaží nepřemáhat a odpočívat, zároveň se ale nevyhýbá společnosti. „Naučila jsem si říkat ne a opravdu zdraví momentálně stavět na první místo,” říká Anna Kadeřávková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám