Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na prezentaci aktuální kolekce návrhářky Kateřiny Geislerové nebylo možné přehlédnout modelku Dianu Kratochvílovou. Partnerka zpěváka Adama Mišíka (26) totiž měla za úkol vynést model opatřený korzetem. Majitelce ženských tvarů tento kousek ještě zvýraznil její přednosti.

„Katka vytváří kousky zvýrazňující ženství, a tak jsme si říkali, jestli tento model nebude už moc, ale ona sama byla spokojená, tak to je hlavní,” říká modelka, která tvorbu Kateřiny Geislerové předvádí často i v rámci týdnů módy. „Tento model možná někdy vynesu na nějakou společenskou akci, moc se mi líbí,” dodává Diana.

V posledních letech působila modelka více na zahraničním trhu než v Česku. Teď se to změní. „Zatím cestu do ciziny nemám v plánu, protože se soustředím na školu,” říká Diana, která studuje diplomacii. Ve vztahu s Adamem Mišíkem si zvykli na to, že se někdy několik týdnů či měsíců neviděli. Teď tomu bude jinak. „Ve vztahu jsou pauzy někdy výhodou. Teď spolu zase budeme častěji, bude to zase jiné,” říká Diana Kratochvílová.

Reklama

Další články

Načítám