Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou postavou ve třetí řadě seriálu První republika je Kylián Tůma v podání zpěváka a herce Adama Mišíka (26). A dostane tam pořádně do těla. "Hodně tam boxuju, bojové sporty jsem nikdy nedělal, takže jsem musel začít," svěřil Super.cz Mišík, který si vymakal pořádnou fyzičku, která se mu hodí i na tréninky StarDance.

Jeho protivníkem je poručík Jan Anderle v podání Vladimíra Polívky. "Docela jsem si užil, že můžu mlátit do popové hvězdy," smál se Polívka na tiskové konferenci k uvedení nové řady seriálu, který budou moci diváci sledovat na obrazovkách od 7. září.

Oba natáčení popsali jako velmi autentické. "Rány jsme sice tlumili, ale pot je skutečný. Natáčelo se v Radiopaláci s velkým komparzem asi 200 lidí. Bylo tam vedro, vydýchaný vzduch a teplota dosahovala pětačtyřiceti stupňů," shodli se oba mladí muži.

Zatímco Polívka si teď může trochu odpočinout, Mišík si o volnu může nechat jen zdát. "Měl jsem pauzu jen deset dní a naskočil jsem do tréninků tance. A musím říct, že box je méně náročný," smál se Mišík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám