Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Cesta ke slávě je trnitá a někdy končí totálním úpadkem. Lisa Appleton (55) by o tom mohla vyprávět...

Britská celebrita nejnižší kategorie prožila největší slávu v roce 2008, kdy účinkovala v reality show Big Brother. Lisa v ní nadělala spoustu ostudy a dala se v ní dohromady s Mariem Marconim. Před kamerou se dočkala žádosti o ruku a následně i snubního prstenu. Manželství jim ale vydrželo jen dva dny.

Televizní hvězdička následně skončila na sociálních dávkách a žila v nuzných podmínkách. „Přišla jsem úplně o všechno. O manželství, o auto, o domov, o bezpečí, a nakonec i o rozum,“ zavzpomínala na krušné časy. Lisa měla problém najít si zaměstnání, což trvá dosud.

Běžná práce se jí nezamlouvá. Raději se nechává fotit v lascivních pozicích a doufá, že se její snímky objeví v médiích. To se občas opravdu stane, ale uznávaná hvězda z ní už nikdy nebude. Na to má tato žena příliš poskvrněnou pověst.

Lisa už toho zažila opravdu hodně. Mohutná ňadra kromě rodné Británie vystavila i ve Španělsku či Thajsku. S přibývajícím věkem ji odvaha neopouští. Neustále se obnažuje a touží po pozornosti za cenu totálního znemožnění. Podívejte se v galerii na její vylomeniny.

Takhle na sebe Lisa upozorňuje na Instagramu

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám