Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Své oblé křivky a plastikami vylepšený hrudník ráda předvádí na koncertech při sexy pózách v přiléhavých outfitech. Iggy Azalea (33) má ale své hranice. Když se na internetu objevila její ňadra, rozhodla se k nečekanému kroku.

Australskou raperku naštvalo zveřejnění zákulisních fotek pro pánský magazín GQ. Iggy pro něj v roce 2016 nafotila odvážné snímky, ňadra si ovšem skrývala rukou. Nyní se ven dostalo i to, co mělo zůstat skryto.

„Titulku pro GQ nafotila spousta významných žen. Vždy si ňadra maskovaly rukama. Obdivovala jsem je, proto jsem na tuto příležitost kývla. Znala jsem jen oficiální zveřejněné snímky z tohoto prestižního magazínu,“ napsala na sociální síti Iggy s tím, že žila v domnění, že GQ nahé fotky nepublikuje.

Podle Iggy nikdo neměl právo fotky, které se neobjevily v časopisu, zveřejnit: „Jsem jako hromádka neštěstí. Cítím zradu, smutek, nenávist a milión dalších věcí. A to nejen kvůli tomu, že jsem se zveřejněním nesouhlasila, ale taky kvůli hnusným reakcím.“ Snímky měl vidět jen plastický chirurg, který zpěvačce o rok dříve dopomohl k větším ňadrům.

Iggy ráda provokuje, ale ňadra ukazovat nechce.

Fotograf Nino Muñoz je z celé situace nešťastný a hájí se, že s únikem a zveřejněním fotek nemá nic společného. Iggy je negativními reakcemi natolik zdrcená, že se rozhodla dát sbohem sociálním sítím. Fanoušci už ji nenajdou na Instagramu, kde měla přes 13 miliónů followerů, ani na Twitteru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám