Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kypré křivky už dávno nepatří pod neforemné oblečení. Svět modelingu je pestrý a je v něm prostor pro dámy, jež je za co chytit. Ashley Graham (36) není jedinou baculkou ve své rodině.

Plus size modelka se stala senzací a už dávno neplatí za anomálii. Její příjmy jsou srovnatelné s kolegyněmi, které si hlídají každé kilo. Ashley má nadváhu, pořádnou celulitidu, ale o kšefty nemá nouzi.

Na úspěchu slavné boubelky se svezla i její mladší sestra Abigail, která má očividně stejnou genetickou výbavu. Holky, co jsou krev a mlíko, spolu zapózovaly v kampani na plavky. Obě na pláži hrdě vystavují své oblé křivky a motivují stejně tvarované ženy k tomu, aby se neskrývaly před cizími pohledy.

„I když nás od sebe dělí šest let, obě máme v životě té druhé zásadní místo. Máme spoustu společných vzpomínek. Abigail pro mě vždy byla oporou. A společná kampaň je pro mě splněným snem,“ řekla Ashley k fotkám, které vznikly v Dominikánské republice.

Do kampaně na plavky z vlastní kolekce modelka už dříve přizvala i svou matku Lindu. Ashley se řídí heslem, že na pláži by se měly spokojeně slunit ženy všech tvarů i věkových kategorií. Nikdo by se podle ní neměl za své tělo stydět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám