Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ne každý si o Velikonocích připomíná ukřižování a zmrtvýchvstání Ježíše Krista. Courtney Stodden (29) si na modlitby moc nepotrpí, raději vystavuje své sexy křivky.

Hon na velikonoční vajíčka není jen zábavou pro děti. Na své si můžou přijít i tatínci, kteří loví králíčky z Playboye. Courtney jim připravila žhavou nadílku. Nasadila ouška, ocásek a předvedla osvědčené lascivní pózy. Velikonoce tak dostaly erotický náboj.

Sexy blondýnka se už v 16 letech rozhodla, že okoření americký šoubyznys. Jako zpěvačka ovšem pohořela a celebritu z ní udělal až poměr s hercem Dougem Hutchisonem (58). V roce 2011 se za něj provdala, přestože nebyla podle amerických zákonů zletilá. Ke sňatku tak potřebovala souhlas matky. Otec dal od Courtney ruce pryč a údajně ji vydědil.

Manželství s výrazným věkovým rozdílem ještě nebylo úředně ukončeno, ale Courtney a Doug už spolu dlouho netvoří pár. Herec ze Zelené míle poměrem se silikonkou pohřbil svou kariéru a v Hollywoodu o něj není zájem. A Courtney vyhlíží dalšího muže, na jehož slávě by se přiživila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám