Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

I kdyby se v show The Voice Česko Slovensko nezrodila další hudební hvězda, pánové si přijdou na své. Kromě moderátorek Terezy Kerndlové a Márii Čírové budou moci v doprovodném pořadu obdivovat i raperku Sharlotu (27), která má slabost pro hodně odvážné outfity a rozhodně se nebojí ukázat své tělo.

Provokatérka, která ve svých písních nejde daleko pro drsnější slovo, je na sociálních sítích zavedenou hvězdou. Jen na Instagramu ji sleduje 274 tisíc fanoušků. Vidět ji tam můžou mimo jiné i ve spodním prádle. Sharlota miluje také extravagantní outfity, v nichž toho ukazuje více než dost.

Sexy raperka bude společně se slovenským moderátorem Matúšem Krnčokem provázet zákulisím hudební show. V online pořadu The Voice Zone divákům zprostředkuje reakce soutěžících i koučů, mezi něž patří Pepa Vojtek, Zuzana Kirschner, Kali a Vojta Dyk.

„Jsem moc ráda za tuto nabídku, protože jsem tu potkala spoustu skvělých lidí, jedním z nich je i můj kolega Matúš. Rozhodně si myslím, že divákům budeme mít co nabídnout,“ těší se na novou zkušenost Sharlota, která účinkovala v reality show Zlatá mládež.

Reklama

Další články

Načítám