Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

S romantickou komedií The Perfect Kiss Lucie Vondráčková (44) u diváků pohořela. Napraví si reputaci jako zpěvačka?

Film, který vznikl v Kanadě, se bohužel zcela minul s publikem. Diváci se na něj nehrnuli a spousta kin jej vůli nezájmu stáhla z programu. K vidění je už jen na pár místech v celé republice. Snímek The Perfect Kiss navíc ani těch pár diváků, co jej viděli, nepotěšil. Na ČSFD má aktuálně hodnocení smutných 14 %.

Lucie Vondráčková se nyní vrací k tomu, co jí jde lépe. Po pěti letech vydává nové album s názvem Růže. Deska má stejně jako neúspěšný film mezinárodní formát. Podíleli se na ní umělci z Česka, Kanady a USA.

„Myslím, že je Růže nádherně celistvá a skvěle hraje. Velká většina věcí se míchala v Los Angeles a všechny texty i melodie jsem měla pod kůží a tepaly podle mého životního rytmu. Sešlo se vše skvěle lidsky i profesionálně. Myslím, že má šanci na hodně povedených singlů, které se lidem zaryjí do srdce. Stejně jako mně,“ chválí novou desku Lucie Vondráčková.

Album obsahuje písně Nad Vltavou, Zásah či Paralelní světy, k nimž už zpěvačka stačila natočit videoklipy. „Růže je symbol. Nejen úvodní písnička desky, ale taky pocit, vůně, bolest, láska, dvojsečnost, ideál, krása, smutek i dokonalost, která je někdy nenaplnitelná,“ dodala tajemně Lucka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám