Hlavní obsah
Článek

Letošní rok lásce v hereckých kruzích moc nepřeje. Včera jsme informovali o rozchodu Jennifer Aniston s Justinem Therouxem, dnes odloučení přiznali seriáloví herci Eric Dane (45) a Rebecca Gayheart (46).

„Po 14 společných letech jsme se rozhodli, že konec našeho manželství je tím nejlepším řešením pro celou rodinu. Nadále budeme fungovat jako přátelé a parťáci při výchově našich nádherných holčiček, které jsou těmi nejúžasnějšími věcmi na celém světě. V době, než nastartujeme novou životní fází, všechny prosíme o respektování našeho soukromí,“ sdělili herci ve společném prohlášení pro USA Today.

Doktor Mark Sloan z Chirurgů a jeho žena, která se jako Tina objevila v několika epizodách seriálu Beverly Hills 90210, už podali žádost o rozvod. Shodli se na tom, že dcerky Billie (7) a Georgii (6) budou vychovávat ve střídavé péči.

Herecké manželství v minulosti prošlo několika zkouškami. V roce 2009 po internetu kolovalo video zachycující Ericovu nevěru. O dva roky později se léčil ze závislosti na lécích proti bolesti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám