Hlavní obsah
Článek

Hugh Hefner (†91) už odpočívá na hřbitově vedle své životní múzy Marilyn Monroe (†36). Vdova Crystal po jeho smrti na svět erotiky zanevřela a chce být blíže přírodě.

Vlivný stařík měl kolem sebe vždy zástupy těch nejžhavějších kočiček, ale Crystal mu k srdci přirostla tak, že se v roce 2012 stala jeho manželkou. Hugh dal krásce z titulní strany Playboye šanci dokonce i poté, co mu na první pokus utekla od oltáře.

Loni v září Hugh odešel na onen svět, ale Crystal se zámožnou vdovou nestala. V předmanželské smlouvě se totiž nároku na majetek zřekla ve prospěch čtyř Hefnerových potomků. Mladá vdova z USA přesídlila do Austrálie, kde výrazně změnila životní styl. Sexbombu z pánského magazínu by v ní poznal málokdo. Vyzývavé outfity vyměnila za pohodlné oblečení a přestala si vlasy barvit na blond.

„Myslím na něj každý den. Vedl mě k lásce a pokoře. Každého ve svém domě přijal s otevřenou náručí,“ zavzpomínala bývalá Playmate. „Nikdy jsem netoužila po vysokých podpatcích, sexy šatičkách a výrazném líčení. Bylo to součástí mojí role. Tak byl vnímán celý svět Playboye. Teď už stojím nohama pevně na zemi a jsem sama sebou,“ dodala Crystal, která je po smrti Hugha jako vyměněná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám