Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Loni magazín People opěvoval muskulaturu Dwayna Johnsona (45), letos vsadil na charizma prošedivělého country zpěváka Blaka Sheltona (41). Z vítěze ankety o nejpřitažlivějšího muže planety má určitě největší radost jeho partnerka Gwen Stefani (54).

Zpěvák se zařadil mezi elitní sestavu fešáků. Stejným titulem se mohou pochlubit Bradley Cooper (49), David Beckham (48) či Chris Hemsworth (40). V prvním ročníku ankety o nepřitažlivějšího muže planety zvítězil v roce 1985 tehdy devětadvacetiletý Mel Gibson (68). V posledních letech se věková hranice sexy mužů posunula a bodují čtyřicátníci.

Blake Shelton byl svým úspěchem zaskočen. Sám se totiž nikdy nepovažoval za příliš atraktivního. Podle Gwen Stefani má ale titul zaslouženě, stejně jako jejich kolega z hudební soutěže The Voice (Hlas) Adam Levine, který uspěl v roce 2013.

Kromě Sheltona v televizním pořadu jako koučka vystupuje i Gwen Stefani. Jejich láska se zrodila během natáčení v době, kdy se oba rozváděli. Blakeovi tehdy krachovalo manželství s Mirandou Lambert. Jeho současná partnerka prožívala totéž s Gavinem Rossdalem.

Souhlasíte s magazínem People, který zvolil Blakea Sheltona nejpřitažlivějším mužem?
Ano, je to fešák
64,7 %
Ne, měl to být někdo jiný
35,3 %
Celkem hlasovalo 919 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám