Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dámská sestava byla ve čtvrté řadě show Tvoje tvář má známý hlas mimořádně silná. Podívejte se na nejodvážnější outfity, v nichž své křivky předvedly Berenika Kohoutová (33), Leona Machálková (56), Jitka Boho (32) a Aneta Krejčíková (32)!

V kostymérně na soutěžící často čekaly outfity, jaké by dámy běžně rozhodně nenosily. Největší štěstí na interpretky, které se příliš nehalí, měla Berenika Kohoutová. Její plný dekolt vynikl při ztvárnění Fergie i Katy Perry. Nožky v punčochách ukázala jako Rihanna i Ariana Grande.

Leona Machálková se do finále nakonec nedostala, ale ve Tváři dostala příležitost prokázat svou vynikající formu. Když se čerstvá padesátnice převtělila do Miley Cyrus, vypadala jako dvacítka. Štíhlou figurou se pochlubila také jako Debbie Harry z kapely Blondie.

Překvapením čtvrté řady je Jitka Boho, která kromě atraktivního zevnějšku diváky přesvědčila i o svých hlasových kvalitách. Obdivovat ji mohli jako Beyoncé, Aleshu Dixon či Courtney Love.

Vrcholné vystoupení, alespoň co se kostýmu týče, předvedla Aneta Krejčíková jako Christina Aguilera. Ani jako Lady Gaga se moc nezahalila. Herečka z Ulice ale své ženské přednosti v soutěži příliš nevyužila.

O tom, zde ve čtvrté řadě Tvář zvítězí Berenika Kohoutová, Aneta Krejčíková, Jitka Boho, či Jan Kopečný se rozhodne už v sobotu večer.

Jaká proměna čtvrté řady Tvaře byla nejžhavější?
Berenika Kohoutová jako Rihanna
1,8 %
Berenika Kohoutová jako Fergie
5,1 %
Berenika Kohoutová jako Ariana Grande
12,8 %
Leona Machálková jako Miley Cyrus
2,1 %
Leona Machálková jako Debbie Harry z Blondie
1,1 %
Jitka Boho jako Alesha Dixon
1,4 %
Jitka Boho jako Beyoncé
1,6 %
Jitka Boho jako Courtney Love
6,6 %
Aneta Krejčíková jako Lady Gaga
1,3 %
Aneta Krejčíková jako Christina Aguilera
66,2 %
Celkem hlasovalo 2842 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám