Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na hudební scéně se objevila už v 60. letech minulého století a stále je k vidění na koncertních pódiích. Popová ikona Diana Ross (73) rozhodně není žádnou unavenou babičkou. A to ani během nakupování v supermarketu.

Legendární zpěvačka afroamerického původu odstartovala kariéru v 16 letech jako členka dívčí kapely The Supremes. Po úspěšném rozjedu se dala na sólovou dráhu a zařadila se mezi nejvlivnější umělce. V oblibě ji měl dokonce i Michael Jackson (†50), který ji označoval za velký vzor a velmi blízkou přítelkyni. Spekulovalo se dokonce i o tom, že pro svou múzu napsal píseň Dirty Diana, ale to Král popu popíral.

Přestože byla Ross o 14 let starší než Jackson, svého kamaráda a obdivovatele přežila. Když Michael v roce 2009 zemřel, Diana mu vyjádřila velký obdiv a na jeho počest vyrazila po delší pauze na turné.

Hudební hvězda se od časů, kdy podporovala Michaela Jacksona, příliš nezměnila. Pořád je ve skvělé formě, a to nemusí ani stát vyparáděná na pódiu. Když ji fotograf zastihl v civilu u supermarketu, neměla potřebu skrývat svou tvář. Diana Ross stárne jen pozvolným tempem a stále se může pochlubit bujnou kšticí, která je dodnes jejím charakteristickým znakem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám