Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Před třemi lety se úspěšnému zpěvákovi rozpadlo manželství. Robin Thicke (40) si ale po rozvodu určitě nepohoršil. Tvoří zamilovaný pár s April Love Geary, která v březnu přivede na svět miminko.

Interpret hitu Blurred Lines už má s exmanželkou Paulou sedmiletého syna Juliana. Dalším Thickeho potomkem má být holčička. Jeho krásná přítelkyně radostnou novinku sdělila prostřednictvím Instagramu. „Robin a já s radostí všem oznamujeme, že očekáváme miminko. Termín porodu je 1. března, na narozeniny Alana Thickeho,“ napsala April.

Modelku a zajisté i jejího partnera potěšila shoda okolností. Dcerka by se totiž měla narodit v den, kdy by Robinův otec oslavil 71. narozeniny. Kanadský herec a hudební skladatel zemřel loni v prosinci.

Thicke se už snad vybouřil a jako dvojnásobný tatínek skoncuje s provokacemi. Ve světě hudebního šoubyznysu se nejvíce proslavil klipem k písni Blurred Lines, kde kolem něj skotačila Emily Ratajkowski (32) jen v tangách. Nezapomenutelné bylo také jeho vystoupení na MTV Video Music Awards v roce 2013, kde společně s Miley Curus předvedli show jako z filmů pro dospělé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám