Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Obézní Australanka měla sklony k nadváze už v dětství. Když Amber Hart (28) v devatenácti letech poprvé otěhotněla, její váha přesáhla metrák. Po druhém porodu už měla skoro dvojnásobek.

Amber vyrostla na fast foodech a s vařením či studováním složení jednotlivých pokrmů se nikdy nezdržovala. Dvojnásobná mamina ve svém nejtučnějším období vážila závratných 195 kilogramů. Lékaři ji tehdy varovali, že pokud okamžitě nezmění svůj životní styl, s velkou pravděpodobností se nedožije třicátých narozenin.

„Byla jsem nemožná matka. Se svými dětmi jsem si vůbec nehrála. Sotva jsem ušla pár kroků. Mým snem nebylo být štíhlá, ale být fit, dovádět s dětmi a být pro ně vzorem,“ zavzpomínala Amber. Po operaci žaludku a nastolení přísného režimu už váží o 110 kilogramů méně. S dětmi může dokonce skákat na trampolíně, která by se dříve bod její váhou zbortila.

Výrazný úbytek váhy bývalou macandu ze Sydney dokonce inspiroval k obnovení svatebního slibu. Když se v roce 2009 provdala za manžela Lionala, byla obrovská. O osm let později by se do původních šatů vešla dvakrát. S tělem zbaveným tukové zásoby a přebytečné kůže už může oblékat podstatně menší konfekční velikost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám