Hlavní obsah
Článek

Will Smith prožívá už 20 let spokojené manželství s matkou jeho tří dětí, která se i jako zralá čtyřicátnice může vystavovat v dráždivých modelech. Jada Pinkett Smith (45) nezklamala ani na udílení cen pro nejlepší hráče basketbalové ligy NBA.

Sportovci se měli na slavnostním gala večeru na co dívat. Nestárnoucí herečka si oblíbila transparentní outfity, pod nimiž je naprosto nepřípustné nosit podprsenku. Udržovaná čtyřicátnice nemusí skrývat žádný tělesný nedostatek a hrdě vystavuje svou kůži.

Odvážné šaty nejsou v repertoáru Jady ničím vzácným. Podobně se už na společenských akcích prezentovala i v minulosti. Touha po provokování ji neopouští ani s nezadržitelně se blížící padesátkou.

Drsně vyhlížející herečka si zahrála v pokračování Matrixu či filmu Collateral, přesto v Hollywoodu nedosáhla popularity srovnatelné s jejím manželem Willem. Největší prostor jí média věnovala loni, kdy ostře kritizovala Americkou filmovou akademii kvůli bojkotu Afroameričanů v hereckých kategoriích. Letos už mohla být spokojená, protože Oscara získali Mahershala Ali a Viola Davis.

Reklama

Další články

Načítám