Hlavní obsah
Článek

Do čela žebříčku toho nejsmyslnějšího ze světa šoubyznysu se probojovala dvacetiletá Hailey Baldwin. Modelce patří titulka Maximu a prvenství v anketě, kde převálcovala konkurenci.

Pánský magazín, který čtenářům pravidelně servíruje sexy ženy v dráždivých pozicích, za královnu letošního TOP 100 označil dceru herce Stephena Baldwina a designérky Kennye. Hailey se dala na modeling a pokořila dokonce i svou slavnější sestřenici Ireland, neteř Aleca Baldwina.

Sexy blondýnka za sebou nechala i sestry Bellu a Gigi Hadid i Kylie s Kendall Jenner. Podle magazínu Maxim je žhavější než zpěvačka Katy Perry či herečka Margot Robbie. Do stovky se dostala i dámská sestava remaku Pobřežní hlídky, tedy Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera, Priyanka Chopra i Charlotte McKinney.

Na večírku u příležitosti vyhlášení nového žebříčku Maximu Hailey potvrdila, že zabodovala zaslouženě. Svůj triumf přišla oslavit v rafinovaných bílých šatech. Outfit sice zcela zahalil její dekolt i ruce, k vidění ovšem byly její sexy nožky téměř až k rozkroku. Model jí totiž sotva zakryl kalhotky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám