Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po téměř deseti společných letech se zhroutilo manželství zpěvačky Mel B (41) s filmovým producentem Stephenem Belafontem. Členka bývalé dívčí kapely Spice Girls s ním má pětiletou dceru.

„Prošli jsme si tím, co by v případě jiných skončilo slzami, teď jsme oba silnější. Miloval jsi mě ještě předtím, než jsem se naučila mít ráda samu sebe. Jsi můj svět, lásko, i když občas jsi pořádný sr*č,“ napsala Mel B na sociální síti v únoru, kdy se zdálo, že s manželem ustáli krizi. Nyní však zpěvačka podala žádost o rozvod, v níž uvádí, že spolu nežijí už od loňského prosince.

Mel B a Stephen vstoupili do manželství v červnu roku 2007, přestože spolu randili sotva půl roku. Jejich svatba byla sice poněkud unáhlená, ale vydrželo jim to spolu téměř deset let. Rozvádějící se pár spolu má pětiletou dceru Madison. Zpěvačka je trojnásobnou maminkou a každou ze svých dcer má s jiným mužem. S exmanželem Jimmym Gulzarem má sedmnáctiletou Phoenix, otcem devítileté Angel je herec Eddie Murphy.

Členka svého času nejslavnější dívčí kapely se netají tím, že ji přitahují i ženy. Na fotkách z dovolené na jachtě měla velmi blízko ke své kamarádce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám