Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Britská pohroma Lisa Appleton (55) si nejspíš finančně polepšila a místo oblíbeného Španělska odvezla své tukové zásoby do Mexika. Se změnou lokality však k žádnému pokroku nedošlo, na macatou maminu není hezky pohled kdekoliv na naší planetě.

Korpulentní ženština, již v roce 2008 proslavila účast v reality show Big Brother, se rozhodla, že zatočí s nadbytečnými kily. V posilovně ji to ovšem moc nebavilo a po pár hodinách zápřahu se nedostavily žádné výsledky, tak Lisa zvolila jednodušší metodu. Nechvalně proslulá macanda si raději nechala odsát nashromážděný tuk pomocí liposukce.

Zredukovaná stehna britská provokatérka předvedla v Mexiku, kam s sebou vzala i svoji dceru Sophii Marii. Zásah není na postavě Lisy vůbec znát, přesto se u bazénu v bikinách vystavovala jako finalistka Miss World.

Matka s dcerou na dovolené nepodcenily pitný režim a během relaxování pod mexickým sluncem se nalévaly pivem. Jejich snímky by nejspíš v katalogu cestovní kanceláře neobstály, ale v peprném rodinném archivu se budou vyjímat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám