Hlavní obsah
Článek

Tajuplná filmařka je na společenských akcích velkou vzácností. Lana Wachowski (51) za zábavou příliš často nevyrážela ani v době, kdy ještě byla režisérem jménem Larry.

Bratři, kteří stáli za sci-fi trilogií Matrix, jsou v Hollywoodu zjevením nejen díky jejich inovátorskému přístupu k filmařskému řemeslu. Sourozenci totiž podstoupili změnu pohlaví, takže z nich už jsou sestry.

Lana byla v realizaci svého snu rychlejší a s novou identitou vystoupila už v roce 2012. Její krok inspiroval i Andyho, z něhož je od loňského roku Lilly (49). Sourozenci nyní dokončují druhou řadu seriálu Sense8.

Larry ani jeho bratr se nikdy příliš neobjevovali na veřejnosti a odmítali dokonce propagovat své filmy. Poté, co se z něj stala Lana, je lehce společenštější. Režisérka si nenechala ujít ples ve washingtonském muzeu americké kultury, kde mohla rovnou putovat do vitríny jako jeden z exponátů. Její účes totiž působil jako z jiného světa. Žena, která si vybojovala svou identitu, má svérázný styl a na hlavě nosí růžové a fialové dredy.

Reklama

Další články

Načítám