Hlavní obsah
Článek

Majitelka nejkrásnějšího brazilského pozadí má nejspíš ambice prorazit v USA. Kvůli uplatnění na americkém trhu však zvolila tu nejméně vhodnou ozdobu těla, která je navíc trvalá.

Erika Canela se odhodlala k dost nepochopitelnému kroku. Vystavování oslavovaného zadečku už jí nestačí a přišla s odvážným způsobem, jak na sebe upozornit. Nad sedacími partiemi se plánuje nechat ozdobit tetováním, jaké v salónech určitě nepatří k těm nejoblíbenějším - podobiznou Donalda Trumpa, kterou už má přitom na zádech mezi lopatkami.

„Jsem jeho velká fanynka. Lidi mi říkají, že jsem se snad zbláznila, ale někteří se mnou souhlasí,“ pochlubila se Erika, která v salónu strávila dvě hodiny, během nichž vznikal na jejích zádech Donald. S výsledkem je maximálně spokojená, protože jde o opravdový unikát. Takhle zohyzdit tělo si totiž jen tak někdo nenechá.

„Ráda bych pronikla do jeho mysli. Je to skvělý chlap, který vybudoval vlastní impérium a je předurčen k velkým věcem. Taky na něm obdivuji to, že nepije a je upřímný,“ tvrdí o svém idolu Erika, která by si zajisté zasloužila pozvánku do Bílého domu.

Reklama

Další články

Načítám