Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dříve musely fotografie Mariah Carey (54) před zveřejněním projít grafickým zeštíhlením, ale poté, co se zbavila přebytečných kil, už nejsou žádné úpravy nutné. Macaté období je definitivně pryč a zpěvačka si užívá své útlejší křivky.

Popovou divu si už diamantovým prstenem okroužkoval miliardář James Packer, ale Mariah v rámci udržení dobrých vztahů projednou dala přednost svému exmanželovi Nicku Cannonovi. Zpěvačka si s ním nepotřebovala vyřizovat účty, ale kvůli dětem opět na chvíli předstírali spokojenou rodinku.

Bývalí partneři vyrazili se svými pětiletými dvojčátky na halloweenskou párty, kde se Moroccan s tatínkem sladili ve stylu videohry Super Mario Bros. a Monroe oblékla šaty jako princezna Locika z pohádky Na vlásku. Maminka ovšem působila jako pěst na oko.

Mariah si nejspíš dětskou párty spletla s erotickým večírkem a zapomněla, že má s sebou své potomky. V rudém latexu byla sice mimořádně žhavá, ale tento ohoz si mohla nechat až na chvíle, kdy bude Halloween v ložnici slavit se svým snoubencem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám