Hlavní obsah
Článek

Tori Spelling (50) se už nejspíš za své herectví žádného uznání nedočká, ale právem jí může náležet titul Matka tisíciletí. Navzdory nepříznivé finanční situaci totiž očekává pátého potomka.

Dcera již zesnulého hollywoodského producenta Aarona Spellinga se díky svému tatínkovi dostala do seriálu Beverly Hills 90210 a prožila dětství v luxusu. Když se ovšem postavila na vlastní nohy, musela se pořádně uskromnit. Početné potomstvo vyčerpává rodinný rozpočet, do něhož její manžel Dean McDermott nikdy příliš nepřispíval. To však Tori neodradilo od dalšího početí.

Herecký pár letos v květnu oslavil desáté výročí svatby. Vztah všem nebyl vždy idylický a kvůli Deanově nevěře se dokonce schylovalo k rozvodu. Manželství ovšem bylo zachráněno a herci si na usmířenou pořídili další přírůstek.

Tori Spelling se rostoucím bříškem pochlubila na charitativní akci, kam s sebou vzala celé své potomstvo. Liam (9), Stella (8), Hattie (5) a Finn si už brzy budou muset zvykat na to, že dárků bude zase o něco míň.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám