Hlavní obsah
Článek

Necelých 24 hodin po oznámení smutné zprávy o skonu zpěváka a rappera Aarona Cartera (†34) čekalo kapelu Backstreet Boys vystoupení v Londýně v rámci jejich světového turné DNA. Starší bratr zesnulého umělce a člen kapely Nick Carter (42) se snažil celou situaci zvládnout, ale když zpíval svou sloku v písni Show Me The Meaning of Being Lonely, emoce jej přece jen přemohly. Aarona Cartera našli v sobotu v dopoledních hodinách mrtvého v koupelně jeho domu v Kalifornii.

Nick, který měl v posledních letech s bratrem kvůli jeho problematickému chování a stylu života napjaté vztahy, začal během zpěvu plakat, čímž následně dojal i své kamarády z kapely, kteří jej podpořili objetím.

Slova se poté ujal Kevin Richardson: „Dnes večer je to moc těžké, protože jsme včera ztratili jednoho člena naší rodiny,“ řekl směrem k publiku s tím, že chtěli během show najít vhodnou chvíli, aby jej uctili, a poděkoval všem za jejich lásku a podporu.

Právě díky kapele svého staršího bratra se dostal do povědomí i Aaron, a to už v sedmi letech, kdy poprvé vystoupil jako předskokan na jejich koncertu. Jeho kariéra strmě stoupala a on měl už v devíti letech na svém kontě první desku.

Zpěvák, jenž později od popu přešel k rapu, měl dlouhé roky potíže se závislostmi na drogách a sužovaly jej rovněž psychické problémy. Rozkmotřil se kvůli tomu i se svou rodinou včetně Nicka, jehož ženě měl v minulosti dokonce vyhrožovat smrtí.

Nick Carter se v neděli k úmrtí bratra vyjádřil i na sociálních sítích: „Mé srdce je dnes zlomené. Přestože jsme s bratrem měli komplikovaný vztah, má láska k němu nikdy nevyhasla. Vždy jsem doufal, že se jednou bude chtít vydat zdravou cestou a nakonec najde pomoc, kterou tak zoufale potřeboval."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám