Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Cassandra Hili (23) během puberty nekontrolovatelně přibrala. Její váha se za pár měsíců extrémně zvýšila, což zapříčinilo vážné zdravotní komplikace.

Tělo Australanky začala se začalo měnit už v jejích osmi letech. „Začala jsem rychle přibírat a už se to nedalo zastavit,“ zavzpomínala. Zásluhu na jejím stavu měli samozřejmě její rodiče. U babičky se každý víkend pořádaly rodinné sešlosti, na nichž se stoly prohýbaly pod hromadami lahůdek.

„Nikdy jsme neměli jídlo z fast foodu nebo mražené polotovary. Problém nebyl v kvalitě, ale ve množství,“ připustila Hili kámen úrazu. Ve 14 letech vážila 117 kilogramů a její krevní tlak dosahoval alarmujících hodnot. Lékaři tehdy rodiče varovali, že pokud Hili okamžitě nezhubne, hrozí jí infarkt.

Varování přišlo doslova za pět dvanáct, ale bylo velmi účinné. Rodinné žranice musely skončit a Hili se začala zdravě stravovat. Ve 23 letech je o 55 kilogramů lehčí než jako obézní školačka.

V období hubnutí pro ni byla velkým vzorem zpěvačka Christina Aguilera (43), která v minulosti také bojovala s nadváhou. „Viděla jsem ji ve filmu Varieté, kde byla úžasná. Chtěla jsem vypadat jako ona,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám