Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Fanoušci očekávají nové album Christiny Aguilery (43) už čtyři roky, ale pod stromečkem je nenajdou ani letos. Zpěvačka už delší dobu slibuje další comeback, ale místo toho vzala zavděk vystoupením v Moskvě, kde oprášila své staré hity.

Dříve byla Christina kritizována za svou nadváhu. S nadbytečnými kily sice zatočila, ale bohužel sklouzla k nevkusu. Aguilera ze scény úplně nezmizela, v poslední době však byla vidět spíše jako koučka hudební soutěže The Voice. Na novém repertoáru pracuje už několik let, a když se objeví na pódiu, jde většinou o dobře placený kšeft.

Popová diva se naposledy předvedla v Moskvě na udílení ruských hudebních cen, kde došlo na její písně Genie in a Bottle, Fighter či Beautiful. Christina nejspíš dostala přidělenu místní stylistku a nepředvedla se v příliš dobrém světle. Rozpláclá ňadra jí na kráse moc nepřidala stejně jako vlasy připomínající růžovou cukrovou vatu. Není však pochyb o tom, že následujícího dne ruské salóny zaplavily dámy, které chtěly vypadat stejně krásně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám