Hlavní obsah
Článek

Jsou typy žen, které by se s takovou nadváhou skrývaly v dlouhém kabátu s rukávy až po zápěstí a lemem po kotníky. Do této kategorie ale zpěvačka Elis rozhodně nepatří. „Snažím se ukázat své přednosti. Když mám prdel a prsa, tak proč bych to skrývala?” říká.

Mladá umělkyně, vlastním jménem Eliška Mrázová, se rozvášnila během svého vystoupení na galavečeru Kadeřník roku. První vystoupení držitelky titulu Objev roku 2014 v anketě Český slavík bylo poměrně umírněné. Všestranná umělkyně si připravila upravenou verzi známé písně Shubidu. Její druhé vystoupení bylo ale o dost expresivnější. Ostravská zpěvačka na pódium nakráčela zahalená pouze do korzetu, který bylo na její velikost nutné ušít na míru, a černých kalhotek. Její prostorově výrazné tělo tak jen lehce zahaloval baloňáček.

Dlužno dodat, že i přes své větší rozměry ukázala Elis pohybové schopnosti. „Byla to pro mě velká výzva, nikdy jsem takhle netancovala a už vůbec ne na podpatcích. Taneční číslo jsme s tanečnicemi připravovaly asi čtyři dny,” svěřila se Super.cz boubelka.

Elis se za své tvary nijak nestydí a podle jejího názoru nepřekročila její burleskní show na píseň Christiny Aquilery (43) mantinely vkusu. Ptali jsme se jí, jestli by snad s odhalováním nechtěla počkat do doby, než zhubne na původní váhu. „To k tomu hodně patří. Ideální váha neexistuje, protože i ty ženy, které podle někoho mají ideální váhu, tak v jejich očích jsou třeba příliš tlusté,” říká Elis a dodává: „Nepřemýšlela jsem o tom, že bych tohle číslo měla dělat až v době, kdy budu o třicet kilo lehčí, to vážně ne.”

Reklama

Další články

Načítám