Hlavní obsah
Článek

Hubené herečky a modelky si po dlouhé době konečně užily sladké orgie. V nově otevřené pralinkárně se pustily do čokoládových pamlsků a na dietu zapomněly. Super.cz sice tvrdily, že čokoládu jedí běžně, ale tomu by při pohledu na jejich štíhlá těla rozhodně nikdo nevěřil.

"Já si nemyslím, že by čokoláda byla nezdravá. Musí se samozřejmě jíst s mírou," tvrdila Tereza Kostková (47), která v poslední době zhubla na velikost šestatřicet. V přízemí obchodního domu Kotva si ale opravdu čokoládu vychutnala.

"Já Jitce čokoládu nezakazuji. Můj recept ovšem je, jednou za čas se jí přejíst a pak už na ni nemáte chuť," přesvědčoval přítel a trenér missky Jitky Válkové (32) Míra Cypra. To Nikol Moravcová (36), jíž se podařilo zhubnout na téměř ideální míry, svoji bomboniéru raději rozdávala.

"Já tedy sním všechno a nejraději večer, ale čokoládu moc nemusím," přiznala jediná Tereza Mátlová (48), která stejně jako Kostková přišla i s potomkem. A malá Emilka s Toníkem si docela padli do oka. "Byl by to docela hezký páreček," smála se Mátlová, která momentálně exceluje v muzikálu Bídnici v GoJa Music Hall. "Musím se hlídat, aby mi nemuseli přešívat kostým. Na červen už máme prodaných sedmdesát procent vstupenek a bude se pokračovat i na podzim, takže ani v létě se nebudu smět přecpávat," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám