Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) je ve čtvrtém měsíci těhotenství a těší se na narození svého třetího potomka. Překvapivě se nyní rostoucím bříškem nepochlubila ona sama, fotografii těhotné Agáty zveřejnil její partner Jaromír Soukup.

"Krásnější a krásnější. Kouzelnější a kouzelnější. Moje Agáta. Láska," napsal ke snímku nastávající maminky Jaromír ve chvíli, kdy stále více fanoušků a novinářů spekulovalo, že už s Agátou netvoří pár, protože již nesdílí společné chvilky na sociální síti.

A co říká na vztah s Jaromírem sama influencerka? "Rozhodli jsme se, že už naše sociální sítě nebudou plné našeho společného života, a hned z toho byl rozchod. Jsme v pohodě," řekla Super.cz Hanychová.

Agáta má ve čtvrtém měsíci už pořádné bříško. "Tušila jsem, že to tak bude. Je to třetí dítě, což je obvyklé. Faktem je, že mám bříško jako s Kryšpínem v sedmém měsíci," dodala se smíchem Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám