Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejím domovem byl poslední měsíce španělský ostrov Gran Canaria. Na moderování show Love Island odlétala Zorka Hejdová (33) řádně připravená. Do vily lásky si z Prahy odvezla na třicet modelů, které průběžně předvedla na obrazovce.

Diváky tak neochudila o své tělo v proklatě krátké mini, jindy zase předvedla dokonale opálené křivky v šatech s odhalenými zády. Rozhodně se bylo na co koukat a oblíbená moderátorka dokázala, že může směle konkurovat i profesionálním modelkám. Finále populární show se však blíží.

„Na finále se těším moc! Nejvíc na tu energii a emoce, které s sebou přinese, ale taky jsem pochopitelně zvědavá, který z párů u diváku vyhraje, a jestli si vybere lásku, nebo poprvé v celé historii Love Islandu peníze,“ uvedla se smíchem Zorka Hejdová. Televizní diváci se vítěze populární show dozví již tuto neděli. O tom, kdo z vily lásky odejde jako vítěz, rozhodnou sami hlasování, které probíhá už od pátečního večera.

„Všechny naše páry si dokázaly vybudovat opravdu krásné vztahy a najít lásku, pro kterou si sem přišly, a za to jsme opravdu rádi. Navíc budou součásti finále i rodinní příslušnici finalistů a celé to bude hodně živé i díky publiku, což mám ráda,“ svěřila se Zorka. Ta bude moderovat sama a hodlá si to maximálně užít.

Stejně jako poslední měsíce, které trávila na Kanárských ostrovech nejen prací, ale i se svou rodinou. „Byla to jízda! Bylo to vlastně tak super, jak jsem očekávala, a možná ještě lepší! Jak jsem říkala už před startem show, bylo to pro mě něco nového i po stránce moderování. Naučila jsem se být dramatická a vážná, když si to situace žádá, což je poloha, ve které často nemoderuji. Ale na druhou stranu, ono to šlo vlastně přirozeně. Emoce jsou tu velké a pro soutěžící je to jediná realita, kterou mají,“ svěřila se Zorka Hejdová, jejíž sexy modely si můžete prohlédnout v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám