Hlavní obsah
Článek

Když si herečka Emma Watson (21) nechala ostříhat své krásné dlouhé vlasy, všechny překvapila. Někomu se v krátkém sestřihu líbila, jiným chyběla romantická dívka s vlnitou kšticí. Jak čas plynul, okolí si na její změnu image zvyklo. Teď ale herečka prošla další přeměnou. Kvůli filmu si nechala své lokny opět prodloužit.

Mladá herečka se objevila v ulicích Los Angeles s výrazně delšími vlasy, které jí “zázračně narostly“ kvůli snímku The Blind Ring, na němž v současnosti pracuje. Ve filmu inspirovaném skutečnou událostí módou posedlá skupina teenagerů vykrádá domy slavných lidí.

Watson se už před delší dobou nechala slyšet, že její krátké vlasy nebudou mít dlouhého trvání. S delší hřívou bude podle ní pro profesi herečky mnohem flexibilnější.

Když Emma v srpnu roku 2010 přišla o své dlouhé vlasy, téměř všichni ji kritizovali. V očích většiny lidí vypadala jako chlapec. Herečka ale udělala ze své nové vizáže přednost a její sestřih najednou obdivovaly tisíce žen. Všechny chtěly vypadat jako nová Hermiona. Podle Wall Street Journal je dokonce její krátký sestřih tím nejhledanějším na internetu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám