Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme ho potkali na degustaci italských vín, podezřívali jsme herce Sašu Rašilova (51), že už popíjí tři dny a nestihl si ani zajít domů. Strniště i rozcuchaný účes jsou ovšem daní za novou roli. Saša právě točí roli hudebního skladatele Karla Svobody (†68) v druhé části minisérie o životě zpěvačky Ivety Bartošové (†48).

"Aspoň částečnou změnu image jsem dostal za úkol, ale pak se do mě ještě pustí maskérky. Celá proměna trvá tři hodiny. Ale netrpím, už jsem ostřílený show Tvoje tvář má známý hlas, kterou jsem relativně nedávno absolvoval," vysvětlil nám Saša, který se v našem videu o natáčení i vzpomínkách na léta, kdy se tato část minisérie Iveta odehrává, déle rozpovídal.

Doma ale z jeho nového zjevu nadšeni nejsou. "Myslím, že moje žena Lída by se asi do Karla Svobody nezamilovala," smál se. Ještě víc to prý slízl od své pětileté dcery Marušky, která má právě princeznovské období a tatínek jejímu vkusu momentálně neodpovídá. "Řekla doslova FUJ, táto, ohol se," přiznal Rašilov.

Reklama

Další články

Načítám