Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocková kapela UDG připravila pro svoje fanoušky překvapení. Na nové turné mají kluci nový styling, takže se diváci mohou dočkat například polonahého bubeníka Tomáše Staňka alias Jugyho nebo akrobatického vystoupení Ládi Kaisera, který si vyzkoušel roli provazochodce. Také kostýmy trochu připomínají cirkus.

Kapela rozjíždí turné a na pražském koncertě v Lucerna Music Baru představí hned dvě novinky.

První z nich jsou speciální projekce vyrobené exkluzivně pro tento koncert, druhou je nový styling. „Vizuální stránka koncertu je dnes velmi důležitou součástí show a my bychom neradi byli v tomto ohledu pozadu,“ komentuje přípravy s úsměvem basák Pavel Vrzák.

Jeho dvojče, zpěvák Petr Vrzák, dodává: „K tomu patří i styling kapely. Měli jsme velmi kladné ohlasy na kostýmy, které jsme použili při natáčení DVD Cirkus Live!, a od té doby nás tato idea drží. Snad vše klapne a fanoušci nás v Lucerna Music Baru uvidí v novém kabátě.“

UDG jsou vyhlášenými pařmeny, kteří tráví rádi čas se svými fanoušky. V tomto duchu proběhne i afterparty pražského vystoupení. „Jelikož Music Bar na náš vkus zavírá příliš brzy, zorganizovali jsme pro naše fanoušky afterparty v Metropolitain Music Restaurantu v Jungmannově ulici nedaleko od Lucerny, kam společně vyrazíme a potáhneme mejdan až do ranních hodin,“ slibuje kytarista Volt.

V malé Lucerně vystoupí spolu s UDG i saxofonista legendární undergroundové kapely Plastic People of the Universe Vráťa Brabenec. „Nápad vznikl zcela spontánně v jednom z vršovických barů, kde jsme se s Vráťou nad ránem potkali," vysvětlil kytarista Bohouš.

Večer rozjede speciální host, talentovaná opavská skupina KOFE-IN, která se aktuálně těší z druhého místa v anketě Žebřík, kde byla oceněna jako objev roku 2011.

Související témata:
UDG

Reklama

Další články

Načítám