Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Nikola Ďuricová byla jednou z finalistek taneční show Roztančené divadlo. Jak sama přiznala, divadelní verze známého StarDance jí dala pořádně zabrat. "Myslela jsem si, že to pro mě bude lehké, že to levou zadní zvládnu, tancuju přeci v muzikálech. Ale pak jsme začali trénovat a já najednou netušila, zda to dám," řekla Super.cz.

"Byla to neuvěřitelná dřina. Chvílemi jsem si říkala, že to nedám, ale kousla jsem se," upřesnila blondýnka.

Ve finále tančila jive. "Bylo to jako fitko. Ke konci večera už bylo náročné posbírat veškerou energii. Na zkouškách jsem ani nestíhala kroky, ale finále vyšlo," oddychla si Ďuricová, která zaujala nejen tancem, ale také extravagantním účesem a neuvěřitelně dlouhými umělými řasami.

"S řasami mám většinou problém, protože mi po nich slzí oči. Většinou mi je lepí na několikrát, pořád se odlepují," usmívá se. Nadšená byla naopak z účesu. "Hrozně se mi líbí, jak mi udělal kadeřník hada na vlasech, to jsem ještě nikdy neměla," dodala. Jak jí to v kostýmu slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám