Hlavní obsah
Článek

Modelku Andreu Kalousovou asi nikdy neuvidíte zamračenou. Její pozitivní nálada je prakticky nakažlivá. To se také odráží v jejím šatníku, ve kterém nechybí výrazné vzory a barevné motivy. Mrkněte, na jaké outfity nedá na podzim a v zimě dopustit.

Kombinaci trička, pohodlné sukně a tenisek milujeme snad všechny. Ležérní a velmi praktická móda se propsala i do šatníku Andrey Kalousové. Sukně z lehounkého materiálu s výraznými květinovými vzory značky Himalife podtrhuje ženskost a vypadá skvěle s džínovou i koženou bundičkou.

Když jsou tenisky nežádoucí

Nemusíte mít skříň plnou oblečení, abyste každý den zazářila v něčem novém. Tričko s teniskami stačí vyměnit za košili s lodičkami a na světě je outfit pro jakoukoli formální událost. Vezměte si k tomu teplejší kabátek a zima vás určitě nezaskočí.

Foto: Andrea Tučková
Andrea Kalousová v hedvábných kolových sukních české značky Himalife

Mandaly jsou IN

Bojíte se, že nevynosíte oblečení se vzory mandal, ornamentů nebo květin? Podle nás ale opravdu nemusíte. Andrea Kalousová elegantní a skvěle padnoucí šaty s výrazným vzorem a dekorativním výstřihem doplnila o vysoké kozačky, které jsou mimochodem hitem letošního podzimu, a vše podtrhla jednobarevným přechodovým kabátem. Decentní outfit, který krásně podtrhuje ženské křivky, je na světě.

Foto: Andrea Tučková
Andrea Kalousová v šatech s límcem Lora české značky Himalife

Rebelka či něžná víla

Sezóna plesů a večírků klepe na dveře. Mnoho z nás však řeší jeden společný problém. Jaké šaty si pořídit, aby se daly nosit po celý rok? Řešením mohou být hedvábné zavinovací šaty Paisley od Himalife. Paisley neboli kašmírový vzor je orientální vzor látky, který si oblíbily snad všechny módní domy světa. Proto s takovými šaty neuděláte nikdy krok mimo. Vezměte si k nim páskové boty na podpatku a stanete se ozdobou večírku. Nebo buďte trošku rebelka, obujte si kozačky na platformě a vyrazte do ulic velkoměsta.

Foto: Andrea Tučková
Andrea Kalousová v zavinovacích šatech Paisley české značky Himalife

Pro Andreu Kalousovou je móda velkou zábavou. Každý kousek šatníku ráda kombinuje s různými typy obuvi, kabelek či módních doplňků. Tak buďte také kreativní a popusťte uzdu fantazii. Barvy a vzory jsou letošní podzim a zimu opravdu IN!

Další články

Načítám