Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce za dveřmi. Nestíháte a k nadílce Vás napadají ohrané knížky, pantofle a ponožky? Zkuste něco jiného. Darujte nálož emocí v podobě fotokalendáře, který nezanechá jediné oko Vašich blízkých suché. Pár kliknutí a originální dárek je na světě!

Stromy už oklepaly listí a nahaté čekají na sněhovou nadílku, děti už pomalu vyhlíží tu vánoční, zatímco my dospělí čelíme každoročnímu shonu kvůli pořizování dárků. Ta nejmenší dětská očka rozzáří už jen světýlka na samotném stromečku, školáky potěší téměř jakákoli nová elektronika, náctiletí ocení chytrý telefon.

Najít ten správný dárek pro „vyšší“ věkovou kategorii je však stále složitější. To potom rozbalujeme pletené svetry, sady kosmetických kazet, jak kdybychom se nemyli celé roky, a většina mužů už předem očekává vánoční „trojboj“ v podobě trenek, slipů a ponožek.

Tiskařík nabízí skvělé Vánoční dárky!

Řešením, jak své nejbližší nezklamat a dopřát jim opravdovou radost, je fotokalendář. Tento praktický dárek je cenově dostupný, šetří tedy Vaši peněženku. Navíc jeho síla spočívá i v tom, že autorem jste Vy sami. Jak jej vytvořit?

Jednoduchý online editor

Stačí vybrat pár vydařených fotek, což je mnohdy kvůli záplavě materiálu v našich telefonech ta jediná potíž – jinou ale rozhodně nečekejte. Tvorbu na stránkách zvládne naprostý laik, probíhá online a trvá pouhých pár minut.

Zvolíte si šablonu dle Vašeho vkusu a poté v jednoduchém editoru po pár kliknutích vytvoříte kalendář, který můžete doplnit o významná data rodinných událostí, oživit jej kliparty či texty dle libosti. Kreativitě se zde meze nekladou a je jen na Vás, do jaké míry budete originální. Kontrola Vámi nahraných dat je automatická, rozmazaný tisk nehrozí. Práci lze v případě potřeby uložit a vrátit se k ní později.

Jaký příběh své tvorbě vdechnete, je zcela ve Vaší režii. Tatínci obměkčí srdce maminky i tchýně zároveň pomocí fotokalendáře vlastních ratolestí. Babičce můžete darovat jedinečnou fotoknihu receptů s jejím autorstvím, čímž vzdáte hold jejímu umění v kuchyni. Odvážnější dámy mohou své partnery překvapit svými fotkami v oblečení, které se dle počasí hodí k danému měsíci v roce tak, aby listování od ledna v zimním kabátu vedlo postupně až k bikinám v červenci. To potěší!

Foto: Tiskarik.cz
Fotoknihy v pevné vazbě

Efektivní způsoby, jak lze využít data a fotky, najdete na stránkách tiskarik.cz, kde můžete pořídit i fotoknihy, fotoobrazy na plátně či hrnek s tváří Vašeho šéfa, který Vám svým úsměvem zaručeně osladí kávu každé ráno.

Buďme moderní a nadělujme od srdce. Nejen o Vánocích!

Další články

Načítám