Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud se právě v tuto chvíli rozhodujete pro sebe něco udělat, a máte správnou osobní motivaci, je ten správný čas obrátit se na výživového poradce. Alice Bendová a Marta Jandová této možnosti bez dlouhého váhání okamžitě využily.

Jarní hubnutí prospěje nejen vašemu tělu.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

“Věřím, že mi profesionální stravovací plán pomůže přirozenou a nebolestivou cestou tvarovat moji postavu” svěřila se nám Marta Jandová. “Od změny způsobu výživy očekávám zdravé a především trvalé hubnutí” doplnila Alice Bendová. Znamená to jediné a to je STOP drastickým dietám a hladovění.

Nechte si udělat nejmodernější BODY SCREENING

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stoupnout si pouze na váhu a dát se do složitých výpočtů? Těm časům je už dávno konec! Elegantním řešením je přístroj InBody, který Vám dovolí monitorovat a analyzovat snižování hmotnosti, závislé na ztrátě tuku. Pohlídáte si tak dráhu celkové ztráty na hmotnosti, ale také tělesné složení a ideální typ postavy. Výživový poradce zadá do přístroje vaše osobní informace a zbytek vám řekne přístroj sám a to v podobě elegantně vytištěného papírku. Není nic jednoduššího.

Kryolipolýza aneb liposukce zmražením

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co mají mráz a hubnutí společeného? Ukážeme Vám, že docela hodně. Inovativní technologie vyvinutá americkou společností Zeltiq Coolsculpting je nejen celebritami využívána k redukci podkožního tuku ochlazováním tukových buněk s impozantními výsledky. Ty jsou konzistentní, prokazatelné a navíc se jedná o převratnou a nejúčinnější metodu "bezbolestná liposukce" vůbec. Potřebujete zhubnout opravdu rychle a bezpečně? Nemusíte už hledat jinde. Odstraněné tukové buňky jsou pryč velmi rychle a jakmile klient dosáhne stabilní hmotnosti, výsledek je trvalý,“ říkají přední odborníci a mnoho českých známých tváří jim dává za pravdu.

Lipodestrukcí zničíte to co vám vadí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Průlomové ošetření k redukci tukových polštářků a redukci celulitidy. Podobně jako kryolipolýza způsobuje destrukci tukových buněk. Protože tukové buňky nejsou nahrazovány, efekt je trvalý. Je to skutečnost nebo pouhý sen? Ano, jde o reálnou skutečnost… Spojení neinvazivní aplikace aktivních látek, které výrazně narušují a remodelují problematické tukové tkáně a nového typu modelačního ultrazvuku, rozeznávající odlišnosti tkání = lipodestrukce. Cílená lipodestrukce za pomocí aktivních látek a s volitelnou vlnou a modulovanou intenzitou umožňuje přesně a účinně tvarovat požadovanou partii tam, kde je potřeba. To je právě to, o čem sní velká zpousta žen i můžů. Za pomoci přesně cíleného modelačního ultrazvuku pak dochází k snadné destrukci narušených tukových buněk.

TIP: Soutěžte o 2 kupóny po 8 000 Kč na hubnoucí proceduru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám