Hlavní obsah
Článek

Ze členek skupiny Pussycat Dolls to bývá většinou Nicole Scherzinger, které se dostává největší pozornosti médií, ale tentokrát se hojně píše o blondýnce Ashley Roberts. Jednačtyřicetiletá zpěvačka se dostavila na úterní udílení cen Woman Of The Year v Londýně ve velice odvážném modelu.

Zpěvaččina róba z dílny velšského módního návrháře Juliena MacDonalda a jeho kolekce pro rok 2019 byla totiž nejen třpytivá a průsvitná, ale rovněž odhalovala, co mohla… Model měl kompletně odhalená záda, výstřih až pod pupík a rozparek vepředu tak vysoko střižený, že nechybělo moc, aby se s výstřihem setkaly. Jako doplňky zvolila Ashley sladěné psaníčko a krásné průsvitné sandálky na jehlách se štrasovým páskem okolo kotníků.

Rodačka z Phoenixu měla na velkou kariéru našlápnuto už odmala. Tančit začala ve třech letech a zpívat v osmi. Její tatínek byl bubeník kapely The Mamas and the Papas, a tak měla k šoubyznysu přeci jen o něco blíž, než její kamarádky.

V sestavě Nicole Scherzinger, Melody Thornton, Carmit Bachar, Jessica Sutta, Kimberly Wyatt a Ashley Roberts působila kapela Pussycat Dolls od roku 2003, a díky hitům Don´t Cha či Sway se rychle proslavily. O sedm let později se skupina rozpadla. Zpěvačkám údajně vadilo, jak moc je protěžována Nicole Scherzinger. Pokusy o návrat skupiny zatím nebyly úplně úspěšné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám