Hlavní obsah
Článek

Seznamte se s Nicole z Floridy, která vynaložila veškerou svou energii a peníze na to, aby se stala plastovou panenkou. Za nejrůznější zákroky už utratila 200 tisíc liber a chlubí se, že v jejím těle je už deset procent umělých materiálů. Blondýnka ale rozhodně nekončí!

Její vášeň se jí stala dokonce prací a Nicole se živí jako profesionální plastová panenka Barbie, těmito panenkami byla totiž podle svých slov vždy posedlá. Není pochyb, že se k nim skutečně blíží. Žena, která má kořeny v Itálii a Kolumbii, váží 54,5 kilogramu a v těle má přesně 5,5 kila nejrůznějších silikonů a dalších umělých látek.

Výčet jejích zákroků je tak už pěkně dlouhý. Kromě pěti operací prsů, výplních v hýždích či plastice nosu si nechala sedmkrát aplikovat výplně i do dalších částí obličeje a těla – například do tváří, brady či čelisti. Dvakrát za rok podstupuje zvětšení rtů a jednou za tři měsíce ještě botox. Jen za porcelánové fazety na zubech přitom dala v přepočtu neuvěřitelných 917 tisíc korun. Posledním Nicoliným zákrokem byla rinoplastika, kterou absolvovala začátkem září.

„Nemohla bych být šťastnější. Prostě miluji svá obří prsa, svůj nový nos a nový zadek. Vždy jsem měla vizi, že chci vypadat jako Barbie. Žiju si svůj život ve svém vysněném těle a jsem opravdu nadšená, že příští rok půjdu na další zvětšení prsou,“ říká panenkami a plastickou chirurgií posedlá Nicole, která žije společně se svou matkou ve Fort Lauderdale.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám