Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zápasnici Adélu Hanzlíčkovou jen tak nic nerozhodí. Dokáže se ubránit s přehledem sama a má na to takový talent, že přepere každého kluka. Jak sportovkyně vzpomíná na dobu randění, vyděsila někdy nějakého nápadníka tím, že je profesionální zápasnice?

Nevím, asi s tím kluci byli v pohodě. Není to nic hrozného podle mě. V dnešní době se to tak asi už nebere,“ svěřila se smíchem Adéla pro Super.cz.

My si s Adélou povídali na akci, která přispěla k tomu, aby vyburcovala děti ke sportu, a to na jedné pražské základní škole v rámci projektu Sazka olympijský víceboj – Trénink s olympioniky. Na podobné příležitosti je sportovkyně zvyklá. „Ten můj sport je takový tahák na akce, kde mě využívají k tomu, abych někoho zvedala nebo s ním házela.“ Do této akce se zapojili i další sportovci, ale i zpěvák Mirai Navrátil (31).

A jak se sympatická bruneta dostala zrovna k tomuto sportu? „Když mi bylo 10 let a přestupovala jsem na sportovní školu, tak tam jsem měla hlavní sport zápas. Musela jsem tedy zápasit, a tak mě to chytlo a dělám to doteď,“ dodala Adéla Hanzlíčková během rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám