Hlavní obsah
Článek

Papírově stále ještě manželka ošetřovatele Ivety Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65) se ke všeobecnému překvapení ve středu vrátila do svého říčanského domu. A to i přesto, že se mnozí obávají, že na ni frustrovaný manžel, který nedokáže přenést přes srdce rozvod, vztáhne ruku. „Pepy jsem se nikdy nebála,“ krčí rameny Darina Rychtářová (66).

„To, co se dělo před dvěma týdny, bylo poprvé a naposledy, kdy na mě vztáhl ruku. Kdyby někomu něco nyní hrozilo, bylo by to Pepovi. Že ho ze mě raní mrtvice,“ vtipkuje žena, která dotáhla svůj slib o rozvodu do konce, když v pondělí soud její žalobě zatím nepravomocně vyhověl.

Většina jejích přátel vzhledem k nepředvídatelnému chování Rychtáře (chvíli hrozí smrtí, chvíli dává ultimáta, pak zase s pláčem prosí, aby ho neopouštěla) Darině radila, aby se na pár týdnů, než jejího chotě přejde vztek, někde zašila a nechodila mu na oči. Mohla by se mu totiž splašit kladiva nebo pistole. Rychtářová však pro to nevidí důvod.

„Říčany jsou stále můj domov. Vyperu si tam věci a pak pojedu dál. Pepa o mém příjezdu ví, a těší se. Říkal něco o kytce a velkém překvapení. Snad to nebude Iveta,“ zůstává stále dobře naladěná paní Darina, která dál popírá, že by jakkoli ustupovala a rozvod během čtrnáctidenní lhůty stahovala. „Už i Pepík říkal, že se odvolávat nebude. Ale u něj je každou chvíli všechno jinak,“ dodala Rychtářová.

Reklama

Další články

Načítám