Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) se na konci srpna pochlubila fanouškům s radostnou novinou. Svoje první těhotenství odtajnila ve videoklipu k písni Patříme k sobě. A kromě bříška se v klipu vůbec poprvé pochlubila svým partnerem, kterého po svém boku neukazovala.

Zpěvačka už je tři roky šťastně zadaná s bývalým hokejistou Janem Kréglem, který je mimochodem přítel a zaměstnanec legendárního Jaromíra Jágra (52). Na společenské akce spolu hrdličky chodí jen minimálně, ale během těhotenského focení udělala Olga výjimku a pod taktovkou známého fotografa vznikla série překrásných fotek.

"Když jsem fotil Olgu, chtěl jsem něco trošku jiného než klasické těhotenské fotky. A protože dobře znám ten její vibe, energii a povahu, vznikly některé i trochu divoké fotky, za což jsem rád," prozradil Super.cz Michal Skramuský.

S Olgou nefotil poprvé, a tak pro zpěvačku nebyl problém se uvolnit. "Vždy v minulosti s ní byla netradiční spolupráce při focení. Krásná žena, zpěvačka, chameleon, obrovská síla, nevyčerpatelná energie, věčná inspirace, a hlavně krásný člověk, to je pro mě zpěvačka Olga Lounová," míní fotograf. Na výsledek jejich společné práce se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám