Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinou vznikají ve společenských rubrikách články, ve kterých se poukazuje na to, jak příšerně celebrity vypadají bez make-upu. V tomto případě je tomu zcela obráceně.

Přední česká modelka Veronika Chmelířová (25) dokazuje, že i bez silného líčení dokáže vypadat úchvatně. Naposledy se to ukázalo na přehlídce nové linie Sportmax, při níž jí vizážistka vykouzlila na tváři jen jemné přirozené líčení.

Druhá Vicemiss České republiky 2007 byla na improvizovaném přehlídkovém mole v butiku MaxMara mezi kolegyněmi nepřehlédnutelná. Škoda, že zosobnění přirozené krásy brzy přestaneme na přehlídkových molech vídat.

Úspěšná modelka, která se v loňském létě vdala za hokejistu Milana Procházku, by se v dohledné době ráda usadila. Manželé už dokonce koupili pozemek nedaleko Znojma, kde se oba narodili a začínají zde stavět svůj dům snů.

„Už jsme oslovili několik architektů a vybíráme projekt. Netvrdím, že chci hned zítra bydlet, ale zároveň vím, že stavba domu je časově náročná a tak by bylo na čase začít," říká Veronika.

Jelikož bude modelčino bydliště přes dvě stě kilometrů od Prahy, je jasné, že už se nebude moci plně věnovat tomu, co ji živilo doposud. Kráska víceméně počítá s tím, že práci na mole a před objektivem vymění za činnosti na zahrádce.

Doufejme, že k odchodu do modelkovského důchodu dojde co nejpozději.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám