Hlavní obsah
Článek

Kate Moss (50) měla během udílení Wall Street Journal Awards tu čest vyhlásit vítěze v kategorii Módní inovátor roku. Tím se navíc stal její kamarád, umělecký ředitel značky Saint Laurent Anthony Vaccarello. Jeden by řekl, že to pro modelingovou legendu nebude žádný oříšek, opak je ale zjevně pravdou.

Kate překvapila nejen tím, že zapomněla řeč, ale také se jí pletla slova, působila dost zmateně a nervózně a nebylo jí dobře rozumět, jak se můžete přesvědčit níže.

Po pozdravu, po kterém následovala dlouhá pauza, modelka raději vytáhla telefon, zjevně zapomněla úvod a musela hledat nápovědu. Anthonymu trochu zastřeným chraplavým hlasem, který jí přeskakoval, vzdala hold s tím, že s ním spolupracuje od začátku jeho působení pod návrhářským domem, a je jí ctí patřit mezi jeho kolegyně a přátele.

U závěrečných slov „Dámy a pánové, představuji vám Anthonyho Vaccarella,“ však už trochu drmolila.

Projevem fanoušky trochu překvapila, vzhledem k jejím zkušenostem by se dalo předpokládat, že má řečnění na veřejnosti v malíku. Možná modelka zkrátka podcenila přípravu a nervozita udělala své, domnívají se někteří z fanoušků.

Jiní to vidí o něco černěji a naznačili, že byla modelka, která je dle svých slov čtyři roky čistá a nepije, pod vlivem.

Kate, která v branži proslula jako velká pařmenka, se vzdala svých neřestí a je prý nejšťastnější v životě. Aktuálně se věnuje nejen své práci, ale také vlastní modelingové agentuře nebo nově své kosmetické značce Cosmoss, a vede poklidný život v Cotswoldsu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám